6 apr. 2010

DOCUMENTARE / Motivational - Incurajarile multimii

A fost odata un grup de broscute. Si aceste broscute voiau sa se ia la intrecere. Telul lor final era sa ajunga in varful unui turn foarte inalt.
Auzindu-se despre aceasta mareata intrecere, se adunasera deja multi spectatori. Acestia venisera din toate colturile tinutului pentru a urmari cursa si a le incuraja pe broscute.
Cursa urma sa inceapa... Totusi... dintre spectatori nu credea niciunul ca vreuna din broscute va reusi sa ajunga in varful turnului. Tot ce se auzea erau exclamatii de genul:
-Oh, ce obositor!!! Nu vor reusi niciodata sa ajunga sus!
-Nici nu au cum sa reuseasca, turnul este mult prea inalt!
Broscutele incepura sa abandoneze...
-E mult prea obositor! Nu va putea nimeni sa ajunga sus! - continuau sa strige cei adunati acolo.
Tot mai multe broscute se resemnau si abandonau... In final, renuntasera toate, cu exceptia uneia singure, care se catara vioaie mai departe... Nu voia cu niciun chip sa abandoneze!
In cele din urma, dupa o ascensiune extenuanta, broscuta reusi sa ajunga singura in virful turnului!
Concursul desemnandu-si castigatorul, toate celelalte broscute, precum si cei ce se adunasera sa le vada, au vrut sa afle cum a reusit broscuta sa ajunga totusi in varf, dupa ce toate celelalte se vazusera nevoite sa abandoneze cursa!
Unul din spectatori se duse la broscuta s-o intrebe cum de a reusit sa faca un efort atat de mare si sa ajunga in virful turnului.
Si, spre surprinderea lui si a celorlati adunati acolo, afla ca... broscuta invingatoare era SURDA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu