1 apr. 2010

DOCUMENTARE / Motivational - Momentul potrivit

A fost odată un băiat care s-a născut bolnav... O boală care nu avea leac. Avea 17 ani şi putea să moară in orice clipă.
Mereu a trăit in casă, in grija mamei sale. S-a săturat de asta şi s-a decis să iasă doar o singură dată. I-a cerut voie mamei sale, iar ea a fost de acord.
Mergand pe străzi, a văzut multe magazine. Trecand pe langă un magazin de muzică şi uitandu-se in vitrină, observă prezenţa unei fete drăguţe, de varsta sa … A fost dragoste la prima vedere.
A deschis uşa şi a intrat, uitandu-se doar la dansa. Apropiindu-se, puţin cate puţin, a ajuns la tejgheaua unde stătea dansa.
Ea l-a privit şi i-a zis zambind:
-Pot să te ajut cu ceva?
In acest timp, el se gandi că e cel mai minunat zambet pe care l-a văzut vreodată in toată viaţa. Simţi dorinţa de a o săruta chiar in acea clipă…
Zise, balbaindu-se:
-Da, ăăă, mmm...mi-ar plăcea să cumpăr... un CD!
Fără să se gandească, luă primul CD pe care-l văzu şi-i dadu banii….
-Vrei să ti-l ambalez? – intrebă fata, zambind din nou.
El incuvinta, intorcand capul…
Iar ea s-a dus in depozit pentru ca să-i aducă pachetul invelit şi să i-l dea. El l-a luat şi a ieşit din magazin.
S-a dus acasă, iar din acea zi a vizitat magazinul in fiecare zi, ca să cumpere un CD. Fata i le impacheta mereu, ca apoi să le ducă acasă şi să le pună in dulap. Era prea timid ca să o invite să iasă impreună şi chiar dacă incerca, nu putea.
Mama sa a aflat acest lucru şi a incercat să-l incurajeze, aşa că a doua zi el s-a indreptat spre magazin cu mult curaj.
Ca şi in celelalte zile, a cumpărat din nou un CD, şi, ca de obicei, fata s-a dus in spate ca să i-l impăturească.
El a luat CD-ul, iar in timp ce ea nu se uita, i-a lăsat numărul său de telefon pe tejghea şi a ieşit in fugă din magazin.
„Ţrrrrrr !!!” – suna telefonul. Mama sa răspunse:
-Alo?!
Era fata. A intrebat de fiul său... iar mama, incepu să plangă, in timp ce-i spunea:
-Nu ştii?...A murit ieri!
Avu loc o tăcere profundă, intrerupta de plansetul mamei sale.
Mai tarziu, mama intră in camera fiului său pentru a-şi aminti de el...
Deschise dulapul unde-si pastra hainele. Mare-i fu surpriza să vadă multitudinea de CD-uri ambalate; niciunul nu era deschis. Văzand atatea, deveni curioasă şi nu putu să se abţină... Luă unul şi se aşeză pe pat ca să-l vadă. Pe cand făcea acest lucru, o bucăţică de hartie a ieşit din cutia din plastic. Mama a citit-o pe nerasuflate: “Bună!!! Eşti foarte dragut. Vrei să ieşi cu mine? TIM.”
Emoţionată, mama a desfăcut fiecare CD. Toate contineau acelaşi mesaj...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu